O nama

Prenoćište Dvorište Vam nudi smeštaj u samom centru Novog Sada. Mala zelena oaza na samo 5 minuta laganog hoda od pešačke zone. Prednost našeg smeštaja je u obezbeđenom parking mestu i mogućnosti korišćenja dečijeg igrališta.

Kontakt informacije

© Prenoćište Dvorište 2021.

Dnevni smeštaj u Novom Sadu

28
Oct

Dnevni smeštaj u Novom Sadu (3688)

Proteklih godina iznajmljivanje smeštaja u Novom Sadu na dan ili na nekoliko sati sve je traženije. Ovaj vid dnevnog rentiranja apartmana predstavlja odlično rešenje za mnoge kojima je potreban stan na nekoliko sati ili pak ceo dan, bilo zbog  poslovnog sastanka, porodične proslave, ili jednostavno zbog turističke posete našem gradu.

Pored toga, mnogi turisti koji su u prolazu kroz našu  zemlju, a Novi Sad im je prolazna stanica, odluče se za ovaj vid smeštaja kako bi napravili mini odmor i nastavili dalje svoje putovanje.

Turistička ponuda Novog Sada iz godine u godinu sve više se proširuje, pa ovaj grad nudi i zanimljiv festivalski program koji privlači mlade. Još zanimljivijim ga čini i to da je  proglašen Evropskom prestonicom kulture 2022. godine.

Otuda je potražnja za svim vidom smeštaja u gradu svake godine u porastu.


Zašto izabrati dnevni smeštaj u Novom Sadu?


U velikim gradovima i turističkim destinacijama kao što je Novi Sad, hotelski smeštaj često je nepristupačan, što zbog visokih cena, što zbog toga što ga  je u vreme velikih festivala (kao što je Exit), teško rezervisati zbog popunjenosti kapaciteta.

Zato se pojavila veća potražnja za privatnim smeštajem, koji ima dosta prednosti u odnosu na hotele.

Pored cene, prednosti privatnog smeštaja su i veći komfor i privatnost. Kada rezervišete apartman i preuzmete ključeve, on je samo vaš. Niko vas neće uznemiravati dok boravite u apartmanu, tako da je osećaj kao da ste u svom stanu.


Privatni smeštaj
 

Postoji više razloga zbog kojih jedan broj gostiju ima potrebe za iznajmljivanjem apartmana na nekoliko sati u toku dana. Kao što smo već pomenuli, to može biti zbog poslovnog sastanka, nekog drugog važnog događaja kao što je svadba ili krštenje u familiji, ili pak zbog tranzita kroz naš grad, gde putnik želi da se odmori na par sati.

Koji god da je vaš razlog, na ovaj način vi dobijate kompletno opremljen privatan apartman po pristupačnoj ceni  u samom  centru grada i u potpunosti ste slobodni da ga koristite i da se osećate kao u svojoj kući.


Zašto privatni smeštaj?


Prednost našeg smeštaja je u obezbeđenom parking mestu i mogućnosti korišćenja dečijeg igrališta. Pored toga, nalazimo se na odličnoj lokaciji, na samo 5 minuta hoda od pešačke zone, tako da su Vam svi sadržaji u gradu u blizini.  Svi naši apartmani poseduju dvokrevetnu sobu sa sopstvenim kupatilom, mini čajnom kuhinjom, televizorom i klima uređajem. Naravno uz to i besplatno korišćenje wi - fi interneta.

Dnevni smeštaj u našim apartmanima vam daje neuporedivo bolju komociju u odnosu na hostelski smeštaj, a po mnogo boljim cenama u odnosu na hotele. Blizina centra grada je još jedan argument da nas pozvoete i rezervišete apartman koji vam najviše odgovara.

Najbolja opcija za iznajmljivanje dnevnog smeštaja u našem gradu po vrlo povoljnoj  ceni omogućiće Vam da lako obezbedite sebi komfor i odmor.

Pogledajte ponudu apartmana na našem sajtu i rezervišite online ili nas pozovite. Na raspolaganju smo Vam za sva Vaša pitanja.

 

 

komentara (5)


Srecko
Srecko

Poslednjih nekoliko godina Novi Sad je postao prava turistička atrakcija, kako za turiste iz Evrope, zemalja regiona, tako i za goste iz unutrašnjosti Srbije! Upravo zbog toga se traži smeštaj više!

Samo kažem
Samo kažem

Kada se kaže dnevni smeštaj, obično se pomisli na kombinacije. Ja ne kažem da se i prenočište Dvorište koristi za te svrhe, samo taj termin upućuje na neke stvari. Inače pre korono iznajmljivanje da dan i sat je cvetalo, ne znam kakva je sada situacija

Marina
Marina

Odlicna opcija za ljude koji dolaze poslom, ili za turiste u tranzitu. Mnogo jeftinije od hotela.

Lena
Lena

Nisam bila, ali sam već čula dobre kritike. Jedna od koleginica je skoro provela kod vas vikend i bila zaista zadovoljna. Trebalo bi da uskoro idem za Novi Sad, pa ako budem morala da ostanem da noćim, eto i mene.

novosadjanka
novosadjanka

Kada sam u situaciji biram privatni smeštaj jer je nekako intimnije, privatnije i naravno cena je pristupačnija. Prenoćište Dvorište ima potrebne osobine zbog kojih jednostavno morate da iznajmite apartman u njima a to su lokacija u samom centru grada, čistoća i pristupačna cena.

Dodajte komentar